Magazin > VIP
28 ogledov

Gandolfini je imel temno plat

James Gandolfini FameFlynet
Revija GQ je še pred smrtjo Jamesa Gandolfinija objavila članek Noč, ko je Tony Soprano izginil.

V sredo preminuli igralec James Gandolfini, ki je svoj največji uspeh doživel z vlogo Tonyja Soprana v seriji Sopranovi, je ime tudi temno plat. Le njegovi najbližji so vedeli, kako velike so bile njegove težave z alkoholom in drogami. Na zunaj nasmejani zvezdnik je znal biti zelo težaven, pogosto je bilo njegovo vedenje tudi samouničevalno.

To in še več razkriva članek v najnovejši številki reviji GQ, ki je na prodajne police prišla že pred igralčevo smrtjo. Gre za izsek iz knjige Bretta Martina Difficult Men (Težavni moški), ki se osredotoča na incident iz leta 2002. Gandolfinija je takrat snemalna ekipa čakala več dni, da bi posneli zadnji prizor serije Sopranovi. Nekateri so takrat pomislili tudi na najhujše … Producent serije Terence Winter je takrat, ko je po radiu slišal besede, da iz Hollywooda prihajajo žalostne novice, takoj pomislil: "Sr****, mrtev je.“ Na srečo ni bilo tako. Zvezdnik se je na delu pojavil štiri dni pozneje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.