Magazin > VIP
26 ogledov

Gandolfinijev dvojnik prejemal bolane klice

James Gandolfini EPA
Dvojnik Jamesa Gandolfinija je zgrožen nad nekaterimi tabloidi, ki ga kličejo in prosijo, če bi lahko poziral kot pokojni igralec v krsti.

Zvezdnik serije Sopranovi je tragično umrl 19. junija, teden dni kasneje pa so se na pogrebni slovestnosti od njega poslovili prijatelji, družina in oboževalci. Ker je Gandolfini umrl v Rimu, daleč stran od doma in ker je bila slovesnost zaprta za javnost, so nekateri tabloidi hoteli na drugačen način priti do zadnje fotografije 51-letnega igralca.

Njegov dvojnik, Donald Metzger, je razkril, da so mu nekateri mediji ponudili veliko denarja, da bi poustvaril zadnje zvezdnikove trenutke. "Jimmy je bil čudovit človek, njegova smrt me je res prizadela. Takoj, ko je umrl, sem začel prejemati bolane klice. Nek tip me je prosil, če bi lahko poziral kot on v krsti. Rekel sem, da niti slučajno ne. Nek drug pa mi je rekel, če bi lahko poustvaril Jamesa, kako ga zadane srčna kap. Telefon sem vrgel dol."

Komentarjev 2
  • sreca 08:14 02.julij 2013.

    Mislim, da jih lektorira isti človek, kjer ljudje zgubijo boj z življenjem.

  • tralala 08:06 02.julij 2013.

    "Gandolfinijev dvojnik prejemal bolane klice"Pa dobr, no? A ste polpismeni? 'Bolane'? Pa kdo piše/prevaja ta skropucala?