Magazin > VIP
33201 ogledov

Gasilec razkril zadnje Dianine besede

princesa Diana Reuters
Bil je prvi na kraju in princesi nudil prvo pomoč.

Xavier Gourmelon je spregovoril o tisti usodni noči, v kateri se je končalo življenje princese Diane. Bil je med prvimi gasilci, ki so se odzvali na klic o nesreči. 

Ko so s kolegi prišli na kraj nesreče, so nemudoma preverli, kakšno je stanje poškodovanih. Voznik je bil mrtev. Na zadnjem sedežu pa sta bila moški in ženska, slednja je bila še pri zavesti. "Moj bog, kaj se je zgodilo;" je vprašala gasilca, ki jo je izvlekel iz avtomobila. "Videl sem, da ima poškodovano desno ramo, drugih poškodb ni bilo videti. Prijel sem jo za roko in ji rekel, naj se pomiri in naj bo pri miru. Dali smo ji kisik in jo premaknili iz avtomobila."

Princesa Diana Dianina smrt Avto Šofer opozarjal, a Diana se je usedla v nevarni mercedes

princesa diana | Avtor: Profimedia Profimedia

Diani je nekaj trenutkov za tem zastalo srce, zato so jo začeli oživljati. Pri tem so bili uspešni in Gourmelon je bil prepričan, da bo ženska preživela. Šele ko so Diano naložili v reševalno vozilo, mu je eden od reševalcev povedal, kdo je poškodovana ženska. Novica o njeni smrti ga je pretresla. "Zdaj vem, da je imela hude notranje poškodbe," je povedal za The Sun.

Gourmelon se je odločil spregovoriti šele zdaj, saj prej o tem ni mogel govoriti, ker je bil zaposlen kot gasilec, ti pa so v Franciji del vojske in s tem zavezani k molčečnosti.  

princesa Diana nove podrobnosti Magazin Zato princesa Diana v tem avtu ni mogla preživeti
Komentarjev 4
  • jozicamurn 07:57 31.avgust 2017.

    Ni umrla, ampak so jo brutalno UMORILI. (mi5, mi6)