Magazin > VIP
33824 ogledov

Gašper iz Ljubezni po domače: Kdor meni, da je pod našo streho vse v redu, se moti

gašper hafner Pop TV
Danes bomo videli prvi del oddaje Ljubezen po domače na kavču, v kateri bosta tudi brata Hafner komentirala dogajanje v novi sezoni.

Včeraj se je začela četrta sezona šova Ljubezen po domače, danes pa bomo videli še oddajo Ljubezen po domače na kavču, v kateri bodo znani obrazi preteklih sezon komentirali dogajanje v novi.

Med njimi sta tudi brata Hafner, Jaka in Gašper. Za Jako se je nastop v šovu bogato obrestoval, saj je spoznal svojo bodočo ženo Ano, s katero ima dve punčki. Ana se je v šovu sicer prijavila zaradi Gašperja.

Gašper nam je pred časom povedal, da ni pričakoval direndaja, ki ga bo v njegovo življenje prinesel šov. Zakaj se je sedaj, ko je izkušenejši, spet odločil za sodelovanje s POP TV?

"Sedaj vsaj veva, kaj pričakovati, kaj ignorirati – na primer komentarje. Po eni strani je imel Jelinčič prav, ko je rekel, da je narod 'glup'. Nekateri so se tako vživeli v ta šov, da je prav neverjetno. Ne razumem, kako se lahko tako zatopiš v resnični šov, da ne dojameš, da je to neke vrste 'kruha in iger'. Da je malo zaigrano. Pri nas sicer ni bilo, ker je bilo ves čas veselo. Kdor meni, da je pod našo streho vse v redu, se moti. Vsaka hiša ima svoje težave. Nekateri to znamo pokazati in to obrniti sebi v prid, nekateri pa to skrivajo in pljuvajo čez druge. Svojo nesposobnost izražajo na tak način, da drugega v drek tlačijo,“ je povedal za Žurnal24 in dodal, da bosta z bratom tudi tokrat brez dlake na jeziku.

"Najin cilj je se smejati in uživati. Ničesar posebnega si nisva zadala. Ko si sproščen, pridejo najboljše ideje. Verjetno se bova pri komentiranju zdela marsikomu pregroba, čeprav ne želiva nikogar užaliti. Včasih celo samega sebe presenetiš, ko ti uide kakšna beseda.“

Hoče na svoje

Gašper je do nedavnega delal za očeta. "Ukvarjali smo se z montažo kovinskih konstrukcij. Sedaj bi šel rad na svoje,“ je povedal in še razkril, da ta posel cveti. "Med karanteno smo mislili, da bomo doživeli upad naročil in smo zato upočasnili delo, a smo se zmotili. To nas je potem teplo in smo imeli dela čez glavo.“

Kar se tiče ljubezenskega področja, je Gašper veliko bolj skrivnosten. Pravi le, da se "dogaja".

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.