Magazin > VIP
163132 ogledov

Gašper odslej brez Zale, vrnila se je k stari ljubezni

Zala in Gašper Instagram
Ta novica je veliko presenečenje.

Dvojec ZalaGašper, ki smo ju vzljubili z nastopom na Emi 2019 in nagradili z vstopnico na Evrosong, se razhaja, a le na odru. Z današnjim izidom nove skladbe Morski psi sta napovedala spremembe, odslej bo glavni pevec Gašper. "Glasbo in besedila pod imenom ZalaGašper še naprej ustvarjava skupaj, le da sem sedaj jaz glavni vokalist in tudi na nastopih bom sam. Zali se ne da ukvarjati s pritiski nastopov in mediji," je za žurnal24 povedal Gašper Šantl in dodal, da se Zala vrača na študij slovenščine.

Da mladi umetnici medijski pritisk in soji žarometov nikoli niso bili preveč pogodu, se je čutilo že po nastopu na Evroviziji. To pa je v začetku letošnjega leta odgovorila v oddaji Potep z Leo, ko jo je voditeljica vprašala, po čem si bo najbolj zapomnila leta 2022: "Po paničnih napadih. Jaz sem imela letos zelo težko obdobje glede anksioznosti. Morda je to preveč informacij, ampak meni je samo fino, da bo tega leta konec." Voditeljica jo je vprašala, ali se je to zgodilo zaradi prevelike medijske pozornosti? "Preveč vsega, ne vem, nisem še čisto predelala vsega skupaj," ji je odgovorila Zala. Dodala je še, da ji je v tistem obdobju pomagalo druženje z družino in prijatelji ter branje, v enem letu je prebrala kar 85 knjig. 

Par pa je nov list obrnil tudi zasebno, kakšen, preverite TUKAJ.

Komentarjev 9
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 15:55 21.september 2023.

    Še lepš bi blo, če na nastopih ne bi bilo nobenga od teh dveh nastopajočih "mrličov"!

  • jakec1575 21:35 20.september 2023.

    Men sta pa vsec. Ne ker bi jih poslusal. Ker sta drugacna in predvsem ker sta probala. Nekaj svojega. Ne komercialni varni shit. On nima prebojnega glasu. Naj uzivata.

  • bi_ba 17:27 20.september 2023.

    Mirno lahko nehate pisati o teh dveh jamrajočih dolgočasnežih. Za gledat in poslušat živ obup. Naj "prepevata" sama sebi.

Sorodne novice