Magazin > VIP
25 ogledov

Geldof udriha po vnukovem imenu

Peaches Geldof FameFlynet
Bob Geldof je jasno in glasno izrazil svoje neodobravanje vnukovega imena, ki mu ga je izbrala glasbenikova hči Peaches.

Nenavadna imena v družini glasbenika Boba Geldofa sicer niso nič nevsakdanjega. Navsezadnje je svoje hčerke poimenoval Fifi Trixibelle, Peaches Honeyblossom, Little Pixie in Heavenly Hiraani Tiger Lily. Pa vendarle je znorel, ko je izvedel, da je njegova Peaches svojega sina poimenovala Astala Dylan Willow. "Fuj! Dejansko sem ju prosil, naj mu ga zamenjata," je povedal in pojasnil: "Le kako ga bodo imenovali v šoli?! Mogoče Stella? Sprijaznimo se, Astala je žensko ime," je bil oster Bob. Vendar njegova "Breskvica", ki je želela dati svojemu sinu judovsko ime, glede na to, da je tudi njen zaročenec jud, vztraja pri svojem.

Vendar je pevec, ki ima štiri hčerke, vseeno vesel, da ima vnuka. "Že vse življenje plavam v estrogenu in končno je prišel mali dečko. Krasno je."

Astala je sicer moška različica imena Esther.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.