Magazin > VIP
76 ogledov

Gena ne zagovarja bivše žene

Gena Zeneli Mediaspeed.net
Potem ko nam je Gena Zeneli poslal pismo z odzivom na govorice, ki jih je sprožil raper Miloš Trivković - Trile, nam je zdaj poslal še enega. V njem pojasnjuje, da se ne postavlja na stran bivše žene Nane Zeneli.

V javni spor med Nano Zeneli in raperjem Milošem Trivkovićem - Trilejem se je pred dnevi vmešal še Gena Zeneli, ki nam je v pismu povedal, da bo Trileja "zaradi izrečenega kazensko preganjal, kot da je storil genocid". V novem pismu pa piše, da se noče vmešavati v njun spor. Njegovo pismo objavljamo v celoti:

"Resno opozorilo Gene Zeneli"
"Za medije povem, da se nisem nameraval vključevati v afero NanaTrifkovič. To je njuna zadeva in jo bosta razrešila na sodišču. Ker so dogodki posredno vezani tudi na najina otroka, čutim dolžnost, da zadevo spremljam in jo potiskam do razkritja resnice. Še enkrat povem, da bivše žene ne zagovarjam in ji ne stojim absolutno ob strani. Zahtevam le resnico, naj bo ta še tako boleča. Afera, ki jo je sprožil Trifkovič in so jo mediji povzeli kot afera 'NanaTrifkovič', ima predznak hudega kaznivega dejanja.  Gre za resno obtožbo in v tej aferi so še neodgovorjena številna vprašanja, na katera bodo morali odgovoriti tako Nana, Trifkovič in vsi ostali, ki so bili vključeni v morebitno mamilarsko mrežo. Mamil ni mogoče kupiti v lekarni, zato se postavlja vprašanje, ali gre za resne ali morda le za namišljene obtožbe. O tem naj razsodi sodišče. V primeru, da je bilo vse zlagano, pa bom zahteval, v korist svojih otrok, astronomsko odškodnino in javno opravičilo.  Upam, da bo v najkrajšem možnem času na okrožno sodišče v Ljubljani vložena urgentna tožba."

Komentarjev 4
  • okstyle 11:47 11.julij 2011.

    Napaka je bila storjena, ker sta se razšla, vendar pa vseeno ne verjamem, da Gena ne podpira Nane saj mislim, da je bila to zelo velika ljubezen, ki ne umre kar takole čez noč.Trifkovič pa naj le odgovarja za njegove ...prikaži več laži, pa še kakšne poštene batine rabi, da bo zaprl te lažnive usta.

  • ANY 11:47 10.julij 2011.

    kakorkoli podpira li ne podpira nane tu sta otroka in ta mulc mora biti sankcioniran pa še kaj več od tega!!!

  • albert 12:31 09.julij 2011.

    Žurnal vi pa mate dela s temi šipci!