Magazin > VIP
71 ogledov

Gena ponovno pretepel Nano

Ponovno se je spravil nad Nano. (Foto: Mediaspeed.net) Žurnal24 main
Gena Zeneli naj bi v noči z nedelje na ponedeljek tako hudo pretepel svojo bivšo ženo Nano, da je ta morala pomoč poiskati na urgenci ljubljanskega kliničnega centra.

Nekdanja zakonca Nana in Gena Zeneli očitno le ne nameravata ohranjati tako dobrih prijateljskih odnosov, kakor sta trdila še prejšnji teden ob njuni tudi uradni ločitvi. Bivši parček se je sicer med vikendom skupaj udeležil poroke zmagovalca resničnostnega šova Big Brother slavnih Jožeta Činča, med njima pa naj bi "počilo" v noči z nedelje na ponedeljek – Gena naj bi tako hudo pretepel svojo bivšo ženo, da je morala pomoč poiskati na urgenci kliničnega centra v Ljubljani, navaja pozareport.si

To pa ni bilo prvič, da je bil Gena nasilen do Nane. Ta je namreč morala poiskati pomoč zaradi poškodb, ki ji jih je v pretepu povzročil Gena, že leta 2007.

Tudi sami smo želeli povprašati nekdanja zakonca za izjavo, vendar sta bila za nas nedosegljiva. Nana je na svojem Facebook profilu danes zapisala: "Nasilje nad ženskami je kršitev temeljnih človekovih pravic, torej pravice do varnosti, do življenja brez strahu in prisile do telesne integritete. Ženske, ne živite v strahu, poiščite pomoč!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.