Magazin > VIP
35 ogledov

Gena: "Želim si nazaj v hišo"

Žurnal24 main
Gena Zeneli je spregovoril o ganljivem srečanju z otrokoma in družino ter povedal, da si bolj kot česarkoli želi, da bi se vrnil v hišo Big Brother.

Kako ste se počutili, ko ste zapustili Big Brother?
Ne preveč dobro. Hotel sem ostati, saj sem imel še veliko energije in idej. Seveda sem pa to sprejel kot igro.

Kaj ste najprej storili, ko ste prišli domov?
Najprej sem objel otroka in ju 15 minut nisem izpustil. Srečanje je bilo čustveno, potočili smo tudi nekaj solz. Kljub temu pa sta otroka navijala za to, da bi ostal v hiši Big Brother. Povedala sta mi, da jima je žal, ker nisem šel naprej.

Angelca je mnenja, da bi morala iz hiše Nana, saj bi morala kot mati biti doma z otrokoma. Če bi lahko izbirali, kdo od vaju bi bil zdaj v hiši?

V hiši bi bil jaz, ker imam več izkušenj in sem bolj umirjen kot Nana. Verjamem, da bi mi uspelo v hiši ostati dlje kot njej. Po vsem, kar se je zgodilo prejšnji teden, sem bil prepričan, da je bila nominirana Nana, izkazalo pa se je, da je bila to laž. To me je precej presenetilo.

Boste še naprej spremljali Big Brother?
Oddajo bom spremljal še naprej, moja največja želja pa je, da bi šel nazaj. Tega si močno želim. Mislim, da bi v hišo tekel kar bos, če bi bilo treba.

Kako se bo Nana v hiši znašla brez vas?
Mislim, da se bo Nana težko znašla brez mene. Po prihodu domov sem malce spremljal situacijo v hiši in opazil, da ima solzne oči. Zgodilo bi se lahko tudi, da jo bodo stanovalci zaradi reakcije po mojem odhodu nominirali.

Komentatorji so mnenja, da pri vas doma hlače nosi žena. Je to res?
Ne, pri nas Nana ne nosi hlač. Enkrat ima prav eden, drugič drug zakonec. Vedno se nama uspe dogovoriti o vsem, saj družina drugače ne more funkcionirati. Konec koncev pa sva skupaj že 15 let. Nekatere ženske imajo rade moške, ki se znajo odločiti in jim nudijo zaščito, druge pa se hočejo o vsem odločati same. Toda takšne ženske niso srečne.

Gena Zanelli  | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Kako ste prejšnji teden sprejeli nominacijo? Ste jo pričakovali?

Nominacijo sem pričakoval, še posebej po tem, ko smo izgubili igro, obenem pa sem bil presenečen. Prepričan sem bil, da bodo stanovalci nominirali Nano.

Stanovalci so vas nominirali, ker ste menda v hiši ustvarjali napetost.
To so ljudje, ki nimajo izkušenj. Jaz sem pač poraz sprejel z nasmehom na obrazu. Od začetka sem se boril za celo ekipo.

Komu privoščite zmago?

Zmago najbolj privoščim Činču, ker je človek, ki stoji na realnih tleh in pove to, kar misli. V štirih tednih sem se nanj zelo navezal in mu zmago od srca privoščim. Zame je Činč človek, ki me je od vseh še najbolj pozitivno presenetil.

Kakšen odnos ste imeli z Zlatkom?
Zlatko me je od vseh edini razočaral. Poznam ga že od prej in sem od njega pričakoval več. V prvi oddaji, ko je Nana padla (izgubila zavest), ji je Zlatko prvi pritekel na pomoč in prinesel kozarec vode, naslednji dan pa naju je oba nominiral. Zlatko je tisti, ki v hiši največ provocira. Videli bomo, ali bo Zlatko zdržal ves ta pritisk, trenutno pa si želim le, da bi mu povedal, da ni tisto, kar sem pričakoval od njega.

Mislite, da se bo po prihodu Finca Nika v hiši ta teden zgodilo kaj razburljivega?
Vse je odvisno od tega, kako se bodo stanovalci obnašali do njega. Mislim, da je Niko inteligenten in prijazen fant. Če bi jaz ostal v hiši, bi z Nikom zagotovo priredila pravi šov. Možno je tudi, da bo dekletom zaplesal striptiz.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.