Magazin > VIP
4705 ogledov

George Clooney po hujšanju pristal v bolnišnici

george clooney Profimedia
George Clooney je za Netflixov film shujšal za 12 kilogramov.

Štiri dni pred začetkom snemanja je moral George Clooney zaradi neznosnih bolečin v trebuhu v bolnišnico. Zdravniki so odkrili, da ima vnetje trebušne slinavke, ki je lahko zelo nevarno. Zvezdnik je v bolnišnici ostal več dni.

59-letnik meni, da je bilo za njegove težave krivo hujšanje. Za film The Midnight Sky, ki govori o globalni katastrofi, je namreč izgubil 12 kilogramov. "Preveč sem se trudil na hitro shujšati in verjetno nisem dobro poskrbel zase,“ je povedal.

Clooney v filmu, ki ga je tudi režiral, igra astronoma, ki boleha za rakom in se po katastrofi trudi vzpostaviti stik s posadko vesoljske ladje. V filmu igrata tudi Felicity Jones in David Oyelowo. "Nekaj tednov sem okreval. Režiser potrebuje veliko energije. Snemali smo na ledeniku na Finskem, kar je močno oteževalo delo. To je večje od vseh mojih preteklih projektov. Bilo je težko, ampak zabavno.“

Za vlogo ni le shujšal. Kar nekaj časa se ni smel obriti, kar je motilo njegovo ženo. "Moj sin je bil navdušen nad brado, saj je v njej skrival različne stvari, ki sem jih našel šele na delovnem mestu, na primer liziko. Žena in hči sta bili pa veseli, ko sem se pobril.“
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.