Magazin > VIP
63 ogledov

George dobil supervaruško

princ George EPA
Prince George je ta teden dobil novo varuško, 43-letno Španko Mario Tereso Turrion Borrallo.

Princ William in vojvodinja Kate sta za svojega malega princa Georga izbrala Mario Tereso Turrion Borrallo, ki so ji mediji že nadeli naziv supervaruška. 43-letna Španka se je namreč šolala na elitni univerzi Norland, kjer šolanje stane kar 43 tisoč evrov, dekleta pa nato pogosto zaposlijo pri zvezdnikih in bogataših.

Za 43 tisočakov se je Maria med drugim naučila tudi, kako se izogniti paparacem, kako otroka braniti pred ugrabitelji in voziti z najvišjo hitrostjo v vseh vremenskih razmerah. Ker pa je glavni moto šole, da otrok ni nikoli poreden, pač pa je poredno njegovo obnašanje, je Maria izurjena, da princu Georgu nikoli ne bo prisolila klofute, ne glede na to, kako veliko neumnost bo naredil. Seveda sta Kate in Will navdušena, da se jim je pridružila, kot sta povedala v uradni izjavi, Maria pa bo s kraljevo družino odpotovala tudi na turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.