Magazin > VIP
21 ogledov

George Michael naskrivaj končal zvezo

Glasbenik George Michael je na ponedeljkovem koncertu v Pragi javno priznal, da se je že pred dvema letoma in pol razšel s svojim dolgoletnim partnerjem Kennyjem Gossom.

"S Kennyjem nisva skupaj že dve leti in pol. Čas je, da sem odkrit," je na koncertu, s katerim je odprl turnejo Symphonica, priznal George, potem ko je dolgo časa zanikal ugibanja o razhodu. "Moje ljubezensko življenje je bilo veliko burnejše, kot sem priznal," je dejal in Gossu posvetil svojo novo pesem Where I hope you are. Povedal je tudi, da mu je Goss "prinesel veliko veselja in veliko bolečine", pri čemer je imel v mislih odvisnost od alkohola, s katero se je Goss spopadal po smrti svojih staršev.

V čustvenem nastopu pred razprodano dvorano praške državne opere se je 48-letni pevec spomnil tudi svojih težav z drogami, zaradi katerih je lani celo pristal v zaporu, potem ko se je pod vplivom prepovedanih substanc z avtomobilom zaletel v trgovino v Londonu. "Moral sem poravnati račun in mislil sem, da je zapor logičen zaključek nekega zelo dolgega, temnega poglavja," je povedal o nekaj tednih, preživetih v zaporu. Kot je še razkril, je v samo tednu dni po prihodu iz ječe v grobem spisal kar štiri, pet novih pesmi, saj je bil to čas, ko je čutil "neverjetno jasnost".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.