Magazin > VIP
28 ogledov

George Michael: Skoraj sem umrl

George Michael EPA
Glasbenik je spregovoril o resnosti svoje bolezni, zaradi katere je preživel zadnji mesec v dunajski bolnišnici.

George Michael bo po mesecu dni v avstrijski bolnišnici božične praznike preživel doma. "Sem še precej šibek, vendar se počutim krasno,“ je včeraj povedal zadihani in vidno slabotni pevec novinarjem pred svojim domom v Londonu. Britanski glasbenik je sicer priznal, da so njegovi tiskovni predstavniki "ublažili“ resnost njegove bolezni in da je bilo občasno precej negotovo, kako bo z njim. "Nisem želel preveč vznemirjati svojih oboževalcev in res mi je žal, da jih nisem mogel kakorkoli kontaktirati prej, vendar resnično nisem bil v stanju,“ je povedal ter boreč se s solzami razkril: "To je bil daleč najbolj grozen mesec mojega življenja, vendar sem neverjetno, neverjetno srečen, da sem tukaj.“

48-letni glasbenik, ki je novembra med turnejo Symphonica obolel za hudo obliko pljučnice, zaradi katere je bil več tednov na intenzivnem oddelku, je moral zaradi bolezni odpovedati tudi vse svoje napovedane koncerte. Zvezdnik je tako še dodal, da se bo skušal oddolžiti svojim oboževalcem za odpovedane nastope.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.