Magazin > VIP
24 ogledov

Georgea Michaela na cesti skoraj ubili

George Michael FameFlynet
Potem ko je pevec padel iz drvečega avtomobila, je imel srečo, da ga niso do smrti povozili avtomobili.

Pevcu Georgeu Michaelu se je prejšnji teden odvijala prava drama. Potem ko je padel iz avta, ki je drvel s hitrostjo 110 kilometrov na uro po avtocesti, in preživel, bi ga vozniki, ki so vozili za njegovim avtomobilom, zagotovo povozili do smrti.

37-letni voznik Ben Quince, ki je vozil za avtomobilom, iz katerega je padel pevec, je opisal strašljiv dogodek. Ko je opazil, da je s sovoznikovega sedeža iz range roverja nekdo padel, je močno zaviral, da ga ne bi povozil. "Nenadoma sem opazil, da so se odprla vrata ter je nekdo padel in se odbijal po tleh. Prevračal se je, ko sem se mu približeval. Moral sem močno zavirati in zaviti levo, sicer bi ga ubil. Ko sem se peljal naprej, sem pogledal v vzvratno ogledalo in videl še več vozil, ki so močno zavirala, da ga ne bi ubila," je povedal.

Neka druga voznica, Katherine Fox, pa je razkrila, da je s svojim vozilom zaščitila pevca pred drvečimi avtomobili, potem ko je čakal na rešilca. "George ni rekel ničesar, bil je v šoku. Sedel je ob avtomobilu, njegov prijatelj ga je objemal. Prijatelja je bilo zelo strah, ves čas je Georgea spraševal, ali je vse v redu z njim. Mislim, da je imel George veliko srečo, da ni umrl. Če bi pristal na voznem pasu, bi ga brez dvoma povozil avto. Bil je na sredini ceste M1, lahko bi ga povozila."

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 12:58 23.maj 2013.

    ja, še malo je dobil, glede na to, koliko je zagrešil, ... no, saj, ta glavno ga itak še Čaka . Who need buzos ?