Magazin > VIP
30 ogledov

Gerard Butler kriv za igralkino ločitev

Gerard Butler Flynet
Škotski igralec si je privoščil kratko, strastno afero s poročeno igralko v vzponu, njuna afera pa je povzročila razpad njenega zakona.

Znani hollywoodski zapeljivec, 42-letni Gerard Butler, je bil, preden se je prijavil na zdravljenje zasvojenosti s protibolečinskimi tabletami, nekaj mesecev v strastni zvezi s poročeno žensko. "Šlo je za zelo intenzivno zvezo. Do njega je gojila močna čustva, čeprav se je pred kratkim poročila. Izmenjavala sta si vroča sporočila, elektronsko pošto in telefonske pogovore. Bila je nora nanj. Ko je bil v Los Angelesu, sta se srečevala v njegovi hotelski sobi," je razkril neimenovani vir.

Butler se je sicer z igralko, katere identiteta še ni znana, in njenim možem družil, preden je z njo začel ljubimkati. Ko pa je mož izvedel za afero, je želel ločitev, vendar ga je prosila za še eno priložnost. Ker svoje obljube žal ni uspela držati, je vložila zahtevek za ločitev, a je kaj kmalu doživela veliko razočaranje. Izvedela je namreč, da je imel njen zvezdniški ljubimec poleg nje tudi druge ljubimke. Ko ga je začela klicariti, pa je zvezdnik zamenjal telefonsko številko.

Igralčev tiskovni predstavnik zadeve ni želel komentirati in je le povedal: "Gerard je uspešno zaključil zdravljenje. Trenutno ne bomo dajali nobenih drugih komentarjev."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.