Magazin > VIP
22 ogledov

Gerard osvojil Jessico?

Igralca sta si zelo naklonjena. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Hollywoodskemu šarmerju je očitno v past padla nova žrtev. Gerard Butler in Jessica Biel sta si namreč zelo blizu.

Šušlja se, da sta igralca Gerard Butler in Jessica Biel par. Njuna predstavnika za javnost sta potrdila, da sta le prijatelja, vendar sta si bila igralca na snemanju filma Playing the Field v Shreveportu zelo naklonjena.

Zadnji konec tedna pa so par opazili med uživanjem v vožnji z motorjem. Neki vir je povedal, da sta igralca na snemanju prijazna in se vedeta profesionalno, vendar je očitno, da v družbi drug drugega uživata.

Pred snemanjem filma sta bila 41-letnik in dvanajst let mlajša igralka, ki se je pred kratkim razšla z Justinom Timberlakom, že v središču pozornosti v neki restavraciji v Tokiu. Ves večer sta sedela drug ob drugem, se pogovarjala in smejala, Butler pa je celo jedel z njenega krožnika.

Zaljubljenca pa imata kar nekaj skupnih zanimanj, oba uživata v aktivnostih zunaj doma, Butler se rad vozi s kanujem, medtem ko Bielova rada igra golf.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.