Magazin > VIP
937 ogledov

Gerhard Schröder mora nekdanjemu možu svoje soproge plačati odškodnino

Gerhard Schröder Profimedia
Kazen, ker naj bi uničil njegov zakon.

Nekdanji nemški kancler Gerhard Schröder bo moral seči globoko v žep. Tožil ga je namreč mož njegove pete soproge, južnokorejske lepotice Soyeon Schröder-Kim.

Ko je Schröder 53-letno prevajalko in podjetnico spoznal, sta bila oba še poročena, ona z lepotnim kirurgom, on z Doris Köpf. Južnokorejski lepotni strokovnjak pa je nemškega politika tožil, ker je z njegovo ženo začel razmerje, čeprav je vedel, da je poročena. Poleg tega naj bi se leta 2017, ko sta se ločila, s Soyeon zmenila, da bo prekinila razmerje s 77-letnim Nemcem, kar se ni zgodilo. 
Čeprav Soyeon obtožbe zavrača in pravi, da je bilo njenega zakona že pred razmerjem konec, je Južnokorejski kirurg na sodišču zmagal. Od Schröderja je sicer zahteval odškodnino v višini 75 tisočakov, dobil pa bo le 22 tisoč evrov.

 

Komentarjev 2
  • romy 10:20 03.junij 2021.

    Bravo stari...klepaj dokler lahko.

  • Herbert_Reyes 15:23 02.junij 2021.

    Začnite delati doma. To je tisto, kar sem finančno najbolj nagrajeval. V petek sem po zaslužku 44.789 ameriških dolarjev prejšnji mesec dobil odličnega Audija A5. obiščite to spletno stran tukaj. .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦