Magazin > VIP
3238 ogledov

Ghislaine Maxwell zapustil 16 let mlajši mož, to je on!

Scott Borgerson Profimedia

Ghislaine Maxwell | Avtor: Profimedia Profimedia
Ko ima hudič mlade ...  Newyorška porota je konec decembra nekdanjo pomočnico milijarderja Jeffreyja Epsteina, Ghislaine Maxwell spoznala za krivo petih od skupaj šestih točk obtožnice zaradi sodelovanja pri spolnih zlorabah mladoletnic. 60-letnici grozi do 65 let zapora, datum izreka kazni pa še ni določen.

Porota jo je spoznala za krivo spodbujanja mladoletnic k potovanjem za nezakonite spolne odnose, sodelovanja v zaroti za ta namen, prevoza mladoletnic za ta namen, sodelovanja v zaroti za spolno trgovino in laganja pod prisego.

Maxwell pa je te dni prejela še eno slabo novico - njen 44-letni mož, podjetnik Scott Borgerson, želi ločitev. "Ko je bila v samici, je prišlo do dramatičnega telefonskega pogovora. Scott ji je povedal, da je naredil korak naprej in da se dobiva z drugo žensko," je Daily Mail povedal vir. 

Borgerson, oče dveh otrok, je Maxwell sicer vedno stal ob strani. Ponudil je plačilo varščine v višini več milijonov dolarjev.

Viri pravijo, da je bila ljubezen med njima velika. Poročila sta se leta 2016 in mirno živela v vili v bližini morja v kraju Manchester-by-the-Sea. Nato pa so aretirali Epsteina in njun zakon je počasi začel drseti v krizo. Vir sicer trdi, da je bilo zakona konec še pred začetkom sojenja. 

Borgerson je sedaj v zvezi z 49-letno učiteljico joge Kris McGinn.

Kris McGinn | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.