Magazin > VIP
25 ogledov

Gibson dobil tri leta pogojne kazni

Gibson bo moral naslednja tri leta paziti, kaj počne. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralcu Melu Gibsonu je sodnik prisodil tri leta pogojne kazni zaradi nasilja nad svojo nekdanjo partnerico Oksano Grigorievo.

Oksana je preteklo leto vložila tožbo proti Melu, saj naj bi jo ta večkrat pretepel, ji zlomil zobe, nad njo pa naj bi se znesel celo, ko je v roki držala njuno enoletno hči Lucio.

 

Dokaze za Melovo nasilje in grožnje je Oksana podkrepila s posnetki telefonskih pogovorov, ki so kasneje prišli tudi na internet. Na njih se sliši, kako ji igralec grozi s posilstvom, da ji bo zažgal hišo, varčeval pa ni niti s kletvicami, kot sta svinja in prostitutka.

 

"Nisem kriv"

55-letni zvezdnik je vse do konca sojenja vztrajal, da ni kriv, trdil je tudi, da ga je Oksana izsiljevala z omenjenimi posnetki, v zameno pa naj bi zahtevala kar 20 milijonov dolarjev. A sodnik mu je kljub temu prisodil tri leta pogojne kazni; poleg tega bo moral eno leto obiskovati psihoterapevta in opraviti 16 ur družbenokoristnega dela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.