Magazin > VIP
16 ogledov

Gibson mora predati pištolo

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralec Mel Gibson je s sodišča dobil odredbo, da mora, potem ko je v javnost prišla fotografija pretepenega dekleta Oksane, predati svoje orožje.

Za predajo orožja ima Mel Gibson na voljo 24 ur. Gre za pištolo, ki jo je igralec prislonil Oksani Grigorjevi na glavo in ji grozil, da jo bo ubil, ko je poskušala pobegniti iz njegove vile na Malibuju.

Sodnik Scott Gordon je 54-letniku naložil, da mora pištolo in drugo orožje, ki ga ima v lasti, predati oblastem. To odločitev je sodnik sprejel potem, ko se je na svetovnem spletu pojavila fotografija pretepene Oksane. Na naslednjo sodno obravnavo bo moral igralec prinesti potrditev, da je naredil, kar mu je sodnik odredil.

Medtem tuji mediji poročajo, da se namerava igralec preseliti v Avstralijo in tam živeti z nekdanjo soprogo Robyn Moore, s katero ima sedem otrok. Robyn je v njegov zagovor povedala, da Mel do nje nikoli ni bil nasilen. Igralčev predstavnik Alan Nierob je navedbe o selitvi zavrnil in pojasnil, da igralec ne namerava zbežati iz ZDA, temveč tam ostaja, saj snema svoj novi film The Beaver.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.