Magazin > VIP
21 ogledov

Gibson v bivšo vrgel televizor

Mel Gibson Oksana Grigorieva Žurnal24 main
Oksana Grigorieva je detektivom razkrila, da je nekoč videla Mela, kako je udaril svojega 9-letnega sina, med drugim pa je izdala tudi, da ji je Mel priznal, da je v bivšo ženo Robyn vrgel televizor.

Ruska glasbenica je v sklopu raziskave za družinsko nasilje, ki poteka proti njenemu nekdanjemu partnerju Melu Gibsonu, razkrila, da je bil zvezdnik nemalokrat nasilen do svojega najmlajšega sina Tommyja.

 

"Oksana je sodnim organom zaupala vse o Melovih izpadih besa. Razkrila je, da je v njeni prisotnosti udaril 9-letnega sina Tommyja, ko so bili na tekmi hokeja," je pojasnil bližnji Oksanin prijatelj.

 

Hude obtožbe?

Po besedah neimenovanega vira je bil Mel večkrat nasilen do svojih otrok, Oksana pa na srečo ni izkusila njegovega nasilja. Se je pa 54-letni zvezdnik zato večkrat fizično lotil svoje nekdanje žene Robyn. "Mel je v navalu besa vanjo vrgel televizor, a jo je zgrešil," je še pojasnil Oksanin prijatelj.

 

A Robyn trdi drugače. Po hudih obtožbah, ki bremenijo slavnega hollywoodskega igralca, se je odločila sodniku poslati pismo, v katerem mu zagotavlja, da je Mel nikoli ni udaril ter da je prečudovit oče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.