Magazin > VIP
39 ogledov

Giggs bratu ponuja denar za molk

Stacey možu stoji ob strani in pravi, da se tudi on trudi za njun zakon. (Foto: Žurnal24 main
Ryan Giggs, najnovejši prešuštnik med zvezdami, je svojemu bratu Rhodriju ponudil 280 tisoč evrov, da medijem ne bi razkril sočnih podrobnosti o svojih aferah.

Po tem, ko se je razvedelo, da je imel Ryan Giggs osem let afero s svakinjo Natasho, se nogometaš zdaj boji, da bo njegov brat Rhodri medijem razkril še več njegovih izvenzakonskih podvigov. Britanski The Sun piše, da bo 37-letni zvezdnik bratu 280 tisoč evrov izplačal po tem, ko mu bo pisno obljubil, da bo držal jezik za zobmi.

 

Ryanova afera z bratovo ženo ni bila edini nogometašev skok čez plot. Bližnji prijatelji pravijo, da Rhodri ve še za več bratovih afer, zato se Ryan upravičeno boji, da bi kaj izblebetal medijem. Vir je še dodal, da bo Rhodri denar najverjetneje sprejel, saj ima že nekaj časa hude finančne težave.

 

Ryan bo zdravil svojo odvisnost od seksa

Ryanova žena Stacey Giggs pa kljub temu ostaja zvesta svojemu soprogu. Za Imogen Thomas, nekdanjo udeleženko britanskega Big Brotherja, ki je prav tako spala z Ryanom, je dejala, da je bila le avantura, Natasho pa je označila za lažnivko. "Ryan je bolan in potrebuje mojo pomoč. Naša družina bo preživela to," je dejala Stacey, ki ima z nogometašem dva otroka.

 

Ryan je ženi obljubil, da bo odšel na zdravljenje odvisnosti od seksa ter da bo skušal izboljšati odnose z bratom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.