Magazin > VIP
37 ogledov

Gisele s fotografijo na noge dvignila pol ZDA

Gisele Bündchen twitter.com
Počitniška fotografija manekenke Gisele Bündchen in njene hčere je na noge dvignila polovico ZDA.

Na fotografiji se namreč vidi, da ima manekenkina osemmesečna hčerka Vivian Lake uhančke. Pod posnetkom, ki ga je lepotica objavila na Twitterju, se je že čez nekaj minut pojavilo več komentarjev ogorčenih mamic. "Ne prenesem staršev, ki dojenčkom luknjajo ušesa. Otrok naj se pozneje sam odloči, ali si želi uhanov ali ne," je zapisala ena od manekenkinih sledilk. Nekaj mamic pa je pripomnilo, da se malčica svoji materi očitno "ne zdi dovolj lepa" in jo mora zato še dodatno okrasiti.

Debata se je razvila tudi po medijih. Kot na primer piše Krone, je v Braziliji, od koder prihaja Gisele, v navadi, da deklicam že takoj po rojstvu preluknjajo ušesa. Huffington Post pa za modno muho krivi Hollywood, češ da morajo slavni otroci odrasti hitreje od njihovih vrstnikov.

Ameriška pediatrinja Meredith Goodwin pa je za ameriške medije povedala, da morajo starši dobro premisliti, komu zaupajo ušesa svojih otrok. "Nekateri z otroki nimajo izkušenj. Pomembno je tudi, da pri luknjanju uporabijo sterilne pripomočke."

Kaj menite vi?

 
Komentarjev 4
  • mijaliza 14:11 22.avgust 2013.

    samo tiho naj bodo vsi po vrsti, dajte mi povedat s kakšno pravico kdo otroku iznakazi telo ( obrezovanje dečkov in deklic), s kakšno pravico otroka krstite in ga za celo življenje zapečatite najbolj pokvarjenim institucijam na zemlji?....tako da tišina, ...prikaži več pod svojim pragom pometajte, sosedovega puste pa namir

  • renemario 06:47 01.avgust 2013.

    Menim, da je to še ena puritanska poteza bolanih američanov, ki so nevoščljivi vsem, ki so kakorkoli malo bolj znani kot večina njih.

  • twixie22 14:52 31.julij 2013.

    js sm bla tut okol 8 mesecev ko so mi preluknjali ušesa..pa ni imel noben dolgega jezika "zakaj?"