Magazin > VIP
39 ogledov

Gisele se je poslovila od modnih brvi

Gisele Bündchen
1/6
Instagram
Brazilska manekenka Gisele Bündchen se je poslovila od modnih brvi.

34-letna lepotica, ki je tekom svoje kariere zaslužila več kot 300 milijonov dolarjev, se je od svoje 20-letne kariere poslovila tudi po Instagramu, in sicer s fotografijo, na kateri šteje rosnih 14 let. "Hvaležna sem, da sem pri 14 letih dobila priložnost za začetek tega popotovanja. Danes, po 20 letih v tej industriji, imam ta privilegij, da si lahko izberem svojo zadnjo modno revijo in da nadaljujem delo na drugih področjih te industrije,“ je ob posnetku zapisala dvakratna mamica, ki se je odločila, da bo odslej več časa posvečala družini.

Na modno brv je tako še zadnjič stopila v Braziliji, kjer poteka teden moden. Predstavljala je oblačila modne znamke Colcci. Njene kolegice so se ji poklonile s prav posebno majico, na kateri je bil njen obraz, in jo pospremile na njenem zadnjem sprehodu pred občinstvom. Gisele je bila vidno ganjena.

Delala bo kot fotomodel

Giselin potencial je pred 20 leti odkrila modna agencija. Na brazilskem tekmovanju, kjer so iskali talente, je zasedla drugo mesto in za nagrado odpotovala v New York, kjer se je že pri 20 letih prebila na sam vrh modne industrije.

Gisele pa se ni popolnoma upokojila. Še naprej bo delala kot fotomodel, čeprav ji tega ne bi bilo treba. Lepotica je lani zaslužila slabih 44 milijonov evrov. V zadnjih osmih letih je veljala za najbolje plačano manekenko, tudi zaradi posla, ki ga je sklenila s Chanel. Gisele pa je začela oblikovalti tudi svojo modo. Lotila se je kolekcije japonk in spodnjega perila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.