Magazin > VIP
5292 ogledov

Glasbenika našli mrtvega

Mac Miller
Ameriškega raperja Maca Millerja so našli mrtvega.

Policija v Los Angelesu je potrdila, da so raperja Maca Millerja našli mrtvega na njegovem domu. Včeraj zjutraj so ga našli neodzivnega. Po prihodu na kraj so reševalci lahko le še potrdili njegovo smrt. 

"Za svojo družino, prijatelje in oboževalce je bil svetla luč na tem svetu," je zapisala njegova družina. Številni glasbeni kolegi so se mu poklonili na družbenih omrežjih. "Ne morem več tako izgubljati prijateljev ... Želim si, da bi v zadnjih tednih preživel več časa s tabo ... Tako zelo mi je žal," je zapisal Charlie Puth. 

Uradno vzrok smrti še ni znan, tega bo pokazala še obdukcija, neuradno pa naj bi vzel prevelik odmerek mamil, poročajo ameriški mediji. 

Miller, čigar pravo ime je bilo Malcolm James McCormick, je prvič pritegnil pozornost javnosti z debitantskim albumom leta 2011 in resničnostno serijo dve leti kasneje. 

Več let je bil v razmerju s pevko Ariano Grande. Letos se je par razšel. Njun razhod je pritegnil veliko medijske pozornosti. Kasneje je imel Miller težave z zakonom. Pod vplivom nedovoljenih sredstev je povzročil prometno nesrečo in pobegnil s kraja. Njegovi oboževalci so za njegove težave takrat okrivili pevko, ki se je na udaru znašla tudi zdaj.   

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.