Magazin > VIP
83 ogledov

Glasbo zamenjali za strežbo

McCafe Samuel Lucas Rebeka Dremelj Marko Vozelj Alya
1/20
Žurnal24 main
Glasbeniki Rebeka Dremelj, Marko Vozelj, Alya in Samuel Lucas so postali natakarji. A samo za pol urice, ko so prvim gostom v novi kavarni v Ljubljani postregli s kavo in torticami.

Marko, Rebeka, Samuel in Alya so se v vloge natakarjev zlahka vživeli, kljub temu pa je pladenj najbolje držal Samuel Lucas, saj mu strežba ni tuja. "Nekoč sem že delal kot natakar, v Nemčiji in Portorožu, a sem ugotovil, da to ni zame."

Da ji strežba ne leži, je pred leti ugotovila tudi Alya, a se danes ni prav nič pritoževala. "Malo me je bilo strah, kako bo vse skupaj izgledalo, na koncu pa smo se res zabavali. V najstniških letih sem enkrat čez počitnice delala kot natakarica, pa mi ni bilo všeč, danes je bilo pa fajn."

Trgovka Rebeka in čistilec Marko
Za razliko od Samuela in Alye pa je bila današnja strežba za Rebeko nova izkušnja. "Nikoli v življenju še nisem držala pladnja v rokah, razen doma po hiši. Dejansko sem uživala in mislim, da bi bila prav fajn kelnarca," je v smehu povedala pevka, ki je nekoč delala kot trgovka. "Delala sem v neki trgovini s športno opremo, nekoč pa sem prek telefona ljudem prodajala nože."

Zanimivo prvo zaposlitev je imel tudi Marko Vozelj, ki je po poklicu sicer zdravstveni tehnik. "V srednji šoli sem denar služil tako, da sem na bencinski črpalki brisal stekla. Moj oče je točil bencin, jaz pa sem brisal," je pojasnil in dodal, da je danes v vlogi natakarja nadvse užival. "Zelo rad strežem ljudem, saj sem zdravstveni tehnik in zdravstveni tehnik je poklican za to, da ljudem na nek način streže, tako da mi sploh ni bilo težko."

Kako jim je šlo s pladnjem v roki pa si oglejte v zavihku Galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.