Magazin > VIP
13437 ogledov

Glavna igralka serije Sisi prav tako kontroverzna kot njena vloga

Sisi Instagram
Serija je zelo priljubljena tudi pri nas in s tem njeni igralci, ki v medijih dvigujejo veliko prahu.

Serija Sisi govori o avstrijski cesarici, ki se je pri šestnajstih letih poročila s svojim bratrancem Francem Jožefom. Zanimanje za Sisi je veliko tudi v Sloveniji, saj se sisimanija ni ustavila pri prvi sezoni. Serijo pri nas predvaja RTVS.

Jannik Schümann, ki igra avstrijskega cesarja Franca Jožefa, je ob izidu serije jasno povedal, da ljubi moške. Na Instagramu je tudi javno objavil fotografijo s fantom Felixom in povedal, da se od takrat počuti neverjetno svobodnega. 

V nedavnem intervjuju pa je pozornost javnosti vzbudila glavna igralka Dominique Devenport, ki upodablja Sisi in zagovarja mnenje: "Na žalost je zaljubljenost zunaj zveze tabu." Pravi, da monogamije ne razume, kot je povedala v enem izmed intervjujev: "V naši družbi je zaljubljenost zunaj zveze žal tabu. Iz nekega razloga menimo, da je monogamni dvoosebni odnos moralno korekten in nedotakljiv, očitno je človeku dovoljeno čutiti le čustva do drugega. Pogled, ki ga ne razumem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.