Magazin > VIP
36 ogledov

Goblin masturbiral pred najstnico

Nicholas Read kot goblin v enem od filmov o Harryju Potterju. (Foto: Youtube) Žurnal24 main
Igralec Nicholas Read, ki je najbolj znan po vlogi Ewoka iz filmov Vojna zvezd in goblina iz filmov o Harryju Potterju, je na vlaku pol ure masturbiral pred najstnico.

Dekle je početje Nicholasa Reada takoj prijavilo policiji, 40-letnemu igralcu pa zdaj grozi zapor. Sedemnajstletnica je pojasnila, da je masturbiral čisto zraven nje, a se mu ni upala ničesar reči, saj se je bala, da jo bo napadel.

 

Do incidenta je prišlo lanskega oktobra, ko se je Read na vlaku pijan usedel poleg nje. Popil je polovico steklenice džina, nato pa je s klobukom v naročju poskušal prikriti svoje dejanje. "Videla sem gibe izpod klobuka in nisem mogla verjeti. Nato sem opazila odsev v oknu in dojela, kaj počne. Mojo pozornost je poskušal pritegniti tako, da je nekajkrat dvignil klobuk in gledal v svoje mednožje, nato pa mene," je pojasnila najstnica.

 

Read, ki se je zaradi dogodka znašel pred sodiščem, je bil šokiran, ko so ga aretirali. Po njegovih besedah je bil le "sproščen in dobre volje".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.