Magazin > VIP
43067 ogledov

Gojmir Lešnjak: Na Golniku so mi rešili življenje

Glavni junak je komandant skupine Franc (Gojmir Lešnjak). Foto: Boštjan Tacol Boštjan Tacol
Okužil se je s covidom-19.

Priljubljeni igralec Gojmir Lešnjak je moral zaradi okužbe s covidom-19 v bolnišnico. Bilo je zelo hudo, saj pravi, da so mu na Golniku rešili življenje. Kot je zapisal na Facebooku, njegova rehabilitacija še traja, čeprav bi se moral že 16. 12, le pet dni po prihodu iz bolnišnice, zglasiti na delovnem mestu.

"Saj ni res, pa je! Birokratski idiotizem je brezmajen! V petek (10.12.) sem prišel s COVID oddelka izjemne klinike Golnik, kjer so mi rešili življenje, trenutno se ukvarjam z rehabilitacijo (noge me komaj držijo pokonci), iz ZZZS pa sem dobil degutantno odločbo, da sem od 16.12. sposoben za delo! S kakšno pravico se norčujejo iz pacientov, ne vem! Kje imajo osnovo za take nebulozne odločbe! Res nečloveško! Nikomur ne privoščim svoje izkušnje, a toliko moči že imam, da se bom zoprstavil človeški bebavosti brezsrčnih in brezsramnih birokratov!" je zapisal in dodal, da je ogorčen in prizadet. "V življenju nisem bil na bolniški! Tokrat bom še nekaj mesecev! Vsekakor bi raje delal, kot pa se ukvarjal z mojim izžetim telesom, dahavskimi nogami in mlahavimi atrofiranimi mišicami. Tisti, ki je poslal, odločbo, pfej in sram te bodi."

Komentarjev 28
  • suineg7878 06:34 22.december 2021.

    Vam so rekli, da, če se cepite ne zbolite za težjo obliko in ne vidite bolnišnice. Sedaj pa pravite, da če se ne bi cepili, vas ne bi bilo več a imeli ste težak potek bolezni. Kaj pa če sploh ...prikaži več ne bi zboleli ali pa bi imeli milejši potek bolezni, če se NE BI cepili? A ta opcija pa ne pride v poštev? Veliko zdravja želim. :)

  • Avatar bobnar53
    bobnar53 20:48 21.december 2021.

    Bi se Rozman kurac s tabo ukvarjal, če bi bil No Name državljan!

  • erikkk 19:12 21.december 2021.

    Moj K je on bil bolan pol bi ga pokazali v bolnic. Oni so njemu napolnili račun z milijoini da laže za sataniste.