Magazin > VIP
30 ogledov

Gole Robbiejeve dogodivščine

Tudi največjim zvezdam se kdaj pripeti najhujše. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Sean Smith je avtor nove biografije o Robbieju Williamsu, v kateri razkriva divje plati zvezdnikovega življenja. Med drugim opisuje, kako je Robbie nekoč gol preskočil balkon, da bi prišel do seksa.

Avtor v enem izmed poglavij opisuje, kako je pijan zvezdnik preskočil balkon nekega hotela, ker si je zaželel seksa z obsedeno oboževalko. Robbie je bil nekoč namreč poleg drog in alkohola odvisen tudi od seksa s svojimi oboževalkami.

"Tvegal je svoje življenje, samo, da bi lahko seksal z njo. Nag je preskočil balkon, nato pa je ugotovil, da sta oba v istem nadstropju," je zvezdnikovo zmedenost pojasnil Smith.

Pevec je svoje takratno početje pojasnil z besedami, da "lahko podre kogar hoče", ter da je bil skok na balkon veliko bolj zanimiv, kot pa trkanje na vrata.

Robbie Williams | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nor na oboževalke
V knjigi je med drugim opisan tudi pripetljaj, ko je Robbiejev menedžer prišel v zvezdnikovo hotelsko sobo in zagledal nepozaben prizor. Robbie je skozi okno v sobo vlekel napol golo oboževalko.

Tudi njegov prijatelj Coco Colcough ima lepe spomine na glasbenika. "Dogovorjena sva bila, da se dobiva v nekem pubu. Ko sem prišel tja, sem zagledal oboževalko, ki je tiščala roko v Robbiejeve hlače. Mislim, da se mu ni niti sanjalo, kdo je bila."

Še več Robbiejevih dogodivščin je objavljenih v biografiji, ki naj bi kmalu prišla na prodajne police.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.