Magazin > VIP
36 ogledov

Goli princ Harry Vegasu prinesel milijone

princ Harry FameFlynet
Goli škandal princa Harryja je Las Vegasu prinesel več kot 17 milijonov dolarjev vredne reklame, saj je sporne fotografije videlo več kot 154 milijonov ljudi.

Potem ko so avgusta v javnost pricurljale fotografije princa Harryja, kako se gol zabava v Las Vegasu, gre mestu greha več kot odlično. Kraljevi incident je Vegasu prinesel reklamo, o kakršni so lahko le sanjali, zato se princu iz srca zahvaljujejo. "Bog blagoslovi princa Harryja. Z njegovo pomočjo smo zaslužili na tone denarja," je za TMZ povedal Tom Collins iz organizacije, ki ima nadzor nad številom turistov, ki obiščejo Las Vegas.

V Vegasu so sicer na začetku poletja postavili reklamne panoje, ki so turiste nagovarjali z besedami: "Saj poznate kodo ... kar se zgodi v Vegasu, ostane v Vegasu." Ko je nekdo prekršil kodo in svetu pokazal gole fotografije Harrya, so bili zaposleni v mestu greha več kot navdušeni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.