Magazin > VIP
153 ogledov

Gordon Ramsay toži vso ženino družino

Gordon Ramsay, Tana Ramsay Flynet
Slavni britanski kuhar Gordon Ramsay je vložil tožbo proti vsej ženini družini, njenemu bratu in sestri, bratovi ženi, njenim staršem, in celo proti očetovi domnevni ljubici.

Gordon Ramsay od ženine družine zahteva milijonsko odškodnino, ker naj bi njegov tast in nekdanji poslovni partner Chris Hutcheson vdrl v v njegove zasebne dokumente in dokumente njegovega podjetja. Pred tožbo je bil zaposlen pri njem kot izvršni direktor, nato pa ga je Ramsay odpustil.

V tožbi, ki obsega kar 42 strani, Ramsay obtožuje gospoda Hutchesona, da je njegovo podjetje oškodoval za kar 1,42 milijona funtov (približno 1,6 milijona evrov). S tem denarjem si je tast po Ramsayjevih besedah hotel ustvariti dvojno življenje s svojo skrivno "drugo" ženo Saro Stewart, na plačilno listo pa naj bi uvrstil tudi svojo soprogo Greto in sina Adama, ki naj bi prav tako oškodoval Ramsayja. Iz njegovega podjetja naj bi kradel denar, da si je lahko financiral izlet v Avstralijo. Tast naj bi na račun podjetja svoji ljubici tudi vsak mesec nakazoval skoraj 5.700 evrov.

Vse odkril detektiv

Štiriinštiridesetletni kuhar je vse to odkril s pomočjo zasebnega detektiva, saj je postal zelo zaskrbljen zaradi vedno večjih dolgov, v katere je zapadlo njegovo podjetje. Med drugim je odkril tudi, da si je njegov tast z nekdanjo ljubico Frances Styles ustvaril družino, in da ima z njo že odrasle otroke.

Gospod Hutcheson vse očitke sicer zanika in pravi, da je Ramsay "pošast, ki je obsedena z zvezdništvom". Tiskovna predstavnica kuharja pa je dejala, da so razmere "zelo stresne za Gordona in njegovo ženo Tano", ter da nista imela druge izbire, kot da zadevo rešita na sodišču.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.