Magazin > VIP
36823 ogledov

Gospodarica iz Kmetije jezna: "Da si mi upa nekaj takega pokazati"

kmetija2021 Voyo
Razočaranja ni skrivala.

Tekmovalci Kmetije tedenske naloge niso opravili. Vsak je moral iz lesa narediti kos pohištva, nalogo bi opravili, če bi bilo deset izdelkov všeč gospodarici Nadi.

Ambrož je naredil stol, Polona hišico za mačko, Tadej uro, Franci zibelko, Romana stol za dojenčka … Ko pa je Nada videla Majdin izdelek, razočaranja ni skrivala. "Da si mi upa nekaj takega pokazati,“ je dejala. 

Majdin izdelek lahko vidiš TUKAJ.

Nada je Francija nato vprašala, koliko izdelkov je naredil. Najstarejši član družine je priznal, da so štiri stvari prišle izpod njegovih rok.
"Franci res ne ve, kdaj je treba kaj povedati in kdaj je treba držati jezik za zobmi,“ je njegovo iskrenost pokomentirala gospodarica, ki tekmovalcem tokrat ne bo prinesla nagrade.

"Dragi moji, glava družine. Zdaj ste lepo po pravici povedali, koliko se vas je zlagalo. Zakaj takšna naloga? Da ste pokazali, koliko je kdo zmožen narediti. Kdo dela in kdo se šlepa,“ je razložila. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.