Magazin > VIP
47 ogledov

"Gostilno so hoteli načrtno uničiti"

Zoran Gostilna išče šefa POP-TV-2
Tekmovalec šova Gostilna išče šefa Zoran Prodanović nam je ob zaprtju gostilne povedal svoje mnenje o tem, zakaj se je zalomilo in kaj bi morali narediti drugače.

Po tem, ko so nam svoje mnenje ob zaprtju Gostilne pri šefu podali nekateri tekmovalci, nam je svojega predstavil še Zoran Prodanović. Da zgodba nima srečnega konca, je vedel že prej. "Mene je že pred to novico poklical Andrej in mi povedal, da bodo zaprli gostilno; mislim, da so mu ponudili, naj gre stran. Verjetno zato, ker hočejo, da bo v tej gostilni novi šov," začne pripovedovati. "Tega mi sicer ni rekel, ampak mislim, da je začel zahajati v rdeče številke, zato si je Pop TV verjetno premislil. Iskali so novo lokacijo za šov in očitno so v gostilni videli priložnost, da bi jo spet uporabili. Predvidevam, da bo šlo za nov koncept, morda bodo spremenili nagrado, da ne bo tako mizerna, kot je bila Andrejeva. Ta nagrada sploh ni bila nagrada, ampak bolj obremenitev."

Da zmagovalec ne bo ravno užival v nagradi, je Zoran ugotovil že na začetku šova, ko se je o tem pogovarjal z Rokom, ki je kasneje odstopil. "Pogovarjala sva se o vseh stroških, kar mislim, da je bil tudi razlog, da sem moral šov zapustiti malo prej. Začeli so pritiskati name, Bine je bil nepotrpežljiv do mene v kuhinji ... Seveda se je treba pogovarjati o številkah, zato sem odkrito povedal, da koncept kuhinje ni dober. Tam smo hrano metali v smeti, sploh ni bilo receptov za odvečno hrano! Tu se ne izide, saj vsi vemo, da je hrana vsak dan dražja," nam je pojasnil in dodal: "Andreju sem to povedal – rekel sem mu, naj vse skupaj spusti iz rok, saj bo slej ko prej zašel v rdeče številke."  Pop TV njegovo teorijo, da so pritiskali nanj, komentira z besedami: "Zoran je iz šova izpadel na podlagi pravil nominacij, kar pomeni, da so ga na vroči stol poslali sotekmovalci, njegov odhod domov pa izglasovali gledalci."

Zoran bi jim predstavil pravi načrt

Zoran je gostilno po odhodu obiskal po koncu šova, a ni dobil dobrega vtisa. "Zdelo se mi je zapuščeno. Dokler je bil tam Bine in dokler so tekle kamere, je bilo vse v blišču. Potem pa je bilo vse skupaj videti obupno. Mislim, da je Pop TV naredil napako in da bi morali notri pustiti kamere in narediti program Gostilna, da bi ljudje lahko v živo spremljali dogajanje. S tem bi po mojem mnenju veliko zaslužili. Notri bi se lahko dogajalo marsikaj, ne samo kuhanje. To sem jim hotel dopovedati, a nihče ni imel posluha," je še razložil.

"Po koncu šova so se lepo umaknili in pozabili na gostilno, na televiziji nisem videl ene same reklame. Ni bilo pravega oglaševanja. Saj ste videli: dokler so bile tam kamere, so ljudje kar drli notri, potem je bilo pa prazno. Zato mislim, da so jo hoteli načrtno uničiti in pripraviti novi šov. Tudi obnašali so se tako do vseh nas," je še zaključil in za konec Pop TV pozval: "Naj me pokličejo, jaz jim bom zagotovo predstavil načrt, s katerim bi lahko spet zagnali gostilno." Njegovo sporočilo smo televizijski hiši predali kar mi, Zoranu pa odgovarjajo: "Šov Gostilna išče šefa je bil izjemno uspešen televizijski projekt, Zoranu pa z njegovo bujno domišljijo želimo čim več lastnih poslovnih uspehov."

Z Zoranovimi besedami se sicer strinja tudi Andrej, ki je za revijo Lea povedal: "Gostilna res ni vsebovala vseh idealnih zadev, kot jih je omenil Zoran, in je zahtevala celega človeka. Zahtevala je stoodstotno predanost in tudi neprestano sodelovanje s Pop TV."

Komentarjev 5
  • dolenc 15:36 06.junij 2013.

    zoran prodanovičććććć,pa kdo je to ,dobro pićććići ga imajo rade...poberte mu še to ,pa naj gre za nišššššš

  • zic 09:58 06.junij 2013.

    zato so pa hotel imet čistega lajka (Andrej je znal speči le jajčka), da bi lahko manipuliral z njim!

  • Neja35 09:18 06.junij 2013.

    Jaz pa dam Zoranu prav, mislim, da tisti ki gledajo realitije na italijasnki televiziji tle na primorskem je navajen na profesionalnost. V sloveniji tega NE ZNAJO spraviti skupaj, niti tisti, ki se s tem ukvrjajo.Tako, da bi lahko bujna domišljija ...prikaži več kakega primorca se mogoče obrestovala. Pri nas vse propade Big Brother, Kmetija...itd....ni gledanosti, ni dobička....tako da tudi tisti ki se na POP TV s tem ukvarjajo bi morali razmisliti če sploh so izbrali pravi polklic.