Magazin > VIP
13806 ogledov

Gostje so od slaščičarja pričakovali perfektno sladico, dobili so to

Planet TV
Bili so tako presenečeni, da so vprašanja kar padala.

20-letni Kevin, ki prihaja iz okolice Ajdovščine, se rad vozi na traktorju, rad pomaga in se druži s prijatelji. Po poklicu je slaščičar in obožuje živali, v prihodnosti si želi konja ter mu ni težko poprijeti za različna dela. Tokrat je bil v Večerji za 5 na vrsti za kuhanje in ker je po poklicu slaščičar, so gostje od njega pričakovali perfektno sladico.

Pripravil je sladico s piškoti, na katere je dal vanilijev puding, zgoraj pa jo je okrasil z jabolki s cimetom. Gosti so bili tako presenečeni, da so vprašanja kar padala. Prvi se je oglasil Matevž, ki je rekel: “Pa dobro, pričakoval sem sladico, ki nas bo sezula in bomo rekli waw, na koncu pa dobimo piškote, puding in jabolčno čežano, to je sladica za osnovno šolo.” “Ali je to puding ali vanilijeva krema?”, ga je še vprašal Matevž, ki je Kevina na koncu ocenil z oceno 6.

Silvestri, ki je Kevinu podarila spodbudno osmico, je bila sladica všeč, Matjaž pa ga je vprašal, ali je to sladica za praznik, a se ni spomnil, za katerega. Presenečen je bil nad tem, da tudi Kevin, ki je po poklicu slaščičar, tega ni vedel. “Kako da nisi dal kakava za kontrast?” ga je vprašal Matjaž, ki je Kevinu dal oceno 8. Milojka, ki je Kevinu dala 6, je dodala: “Jaz nisem slaščičar, a bi piškote pokapala s kakšno tekočino.” “Meni se res ni dalo delati nekih gromozanskih sladic,” je povedal Kevin, ki je očitno pozabil, da se je prijavil v kuharsko tekmovanje.

Sicer pa je ta teden slavil Matevž s 36 točkami. "Zmage nisem pričakoval, nisem šel na zmago, kljub temu da sem jedi pripravil natančno. Sam sem si rekel, da s temi napakami, ki sem jih naredil, nimam možnosti," je povedal ob zmagi. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.