Magazin > VIP
29 ogledov

Gotarjeva meni, da gre za "naročene“ članke

Jure Zajc, Alenka Gotar, Anže Šuštar Mediaspeed.net
V javnosti se je v zadnjih mesecih veliko pisalo in govorilo o novem moškem v življenju operne pevke Alenke Gotar.

"Res je, da imam mlajšega partnerja. Nisem niti prva niti zadnja ženska v zgodovini, ki je starejša od partnerja. Kot sem že večkrat poudarila, zgodba niti ni več tako sveža, saj traja že več kot leto dni. Hecno je, da je šele zdaj prišlo na dan. Očitno gre za naročen članek,“ je Gotarjeva za Story pokomentirala informacije o precej mlajšem ljubimcu.

V katerem grmu tiči zajec?

Če gre verjeti govoricam, naj bi jo grel Anže Šuštar, ki je pel v ansamblu Zajec. Alenka je zanikala obtožbe, da je ona kriva za razpad omenjene skupine. "Trenutno gre po mojem mnenju za Murkov sindrom, kjer se nekdo želi okoristiti s prepoznavnostjo nekoga znanega,“ je izjavila pevka, ki namigovanj, da sta z Anžetom par, ni potrdila. Razložila pa je, da Anže svojo glasbeno pot in družinsko tradicijo ter zapuščino svojega dedka Nika Zajca nadaljuje z novo zasedbo.

"Z leti sem postala dovolj modra"

Gotarjeva je sicer tudi priznala, da je zelo srečno zaljubljena. S starostno razliko in morebitnimi težavami, ki se lahko čez leta zaradi tega pojavijo, se ne ukvarja. "Dokler sva oba srečna, je vse v redu, če pa nekoč ne bova več, je najina osebna stvar,“ pravi pevka, ki se požvižga tudi na pisanje medijev. "Vsi napadi v medijih, ki so bili zadnje čase naperjeni in naročeni proti meni zavoljo nekaterih drugih koristi, se mi zdijo popolnoma neutemeljeni in se jim lahko le nasmehnem. To je zgolj rezultat majhnosti in zavisti, zato na takšne provokacije ne reagiram. Z leti sem postala dovolj modra, da se na tako nizek nivo ne spuščam več. Kljub vsem diskreditacijam , ki sem jih bila deležna v javnosti in v katere je bilo vpleteno moje zasebno življenje, v poslu še vedno delujem nemoteno. To dokazujejo veliki uspehi mojih varovancev.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.