Magazin > VIP
48 ogledov

Gotarjeva pridno topi kilograme

Alenka Gotar
1/2
Facebook
Letošnje poletje je bilo za naše estradnike večinoma kar delovno, nekateri pa so si le vzeli čas tudi zase in za svoje zdravje.

Priljubljena pevka Alenka Gotar je poleg vseh nastopov sprejela še izziv, da se končno znebi odvečnih kilogramov in naredi nekaj za svojo postavo. V svoje roke jo je vzel dr. Mitja Bračič, znani trener in terapevt številnih slovenskih športnikov, med drugim tudi kondicijski trener slovenske košarkaške reprezentance in nekaterih večjih klubov. Alenka tako po novem pridno trenira skoraj vsak dan, hujša in se trudi preoblikovati svoje telo.

Kadar nima nastopov, učencev ali treningov, pa rada zavije tudi na kakšno tekmo. Poleti smo jo, med zavzetim navijanjem na tekmah evropskega prvenstva v košarki do 20 let, na eni izmed teh ujeli v prijetni družbi njene piarovake Kaly Kolonič, ki pa je obenem tudi njena dobra prijateljica. Njuno prijateljstvo namreč velja za eno najbolj trdnih na slovenski estradi.

Kaly, ki je sicer tudi svetovalka za prehrano, pa s svojimi nasveti o zdravi prehrani pomaga tudi Alenki, celo tako zelo, da namesto nje poje sadno kupo. "Ravno, ko me je klical dr. Bračič, da se pogovoriva o treningu, je Kaly ostala ob mizi v znanem ljubljanskem lokalu in ker je svojo sadno kupo s sladoledom že pojedla, se je lotila še moje. Še preden sem končala pogovor, je kupe že zmanjkalo. Res odlično skrbi za mojo linijo (smeh)," nam je zabavno prigodo opisala Alenka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.