Magazin > VIP
45 ogledov

Gotarjeva rešila Koloničevo

Alenka gotar, kaly kolonič Osebni arhiv
Alenka Gotar izpod prhe priletela na pomoč Kaly Kolonič, ki se je hudo poškodovala na rolerjih.

Alenka Gotar je požrtvovalno pomagala Kaly Kolonič, več o dogodku pa nam je zaupala slednja: "V Izoli sem padla z rolerji. Faca kot sem, sem s počenima/zlomljenima rokama in poškodovano trtico prirolala iz Izole v Koper. Tam me nihče ni mogel peljati v bolnišnico, tako da sem poklicala Gotarjevo, ker je bila v Ankaranu. Alenka ni imela avta, ker ga je imela na rednem servisu, tako da si ga je morala sposoditi. Priletela je izpod tuša, brez make upa in z mokrimi lasmi prišla po mene, me nabasala v avto, med vožnjo dala še telefonski intervju, me spravila v bolnišnico in preklicala milijon ljudi, da so me spravili v red. Če ne bi bilo nje, ne vem, kaj bi," je hvaležno povedala Kaly.

Razplet: "Zdaj imam funkcionalen le en prst in s tem tipkam. Nič me ne ustavi, hehe.  Ampak res je grozno. Najprej Fašinkova na urgenci, naslednji dan jaz," je dodala Kaly.

Dogodek je za naš portal komentirala tudi Alenka Gotar: "To ni bilo pogumno dejanje, to bi naredila za vsakega prijatelja. Zato pa smo prijatelji. Kaly so v izolski bolnišnici zelo lepo oskrbeli, še posebej prijazen pa je bil fizioterapevt in mavčar Uroš. Na žalost se ta teden nesreče kar vrstijo ena za drugo, pred nekaj dnevi sem namreč oskrbela tudi svojo učenko, ki je po nesreči padla z odra," nam je o pestrem tednu zaupala Alenka, ki trenutno počitnikuje na slovenski obali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.