Magazin > VIP
1297 ogledov

Gotarjevi se javno opravičuje

Jure Zajc, Alenka Gotar, Anže Šuštar Mediaspeed.net
Pevec Anže Šuštar se je za svoje neprimerne izjave opravičil Alenki Gotar, s katero je bil več kot eno leto v zvezi.

Ena naših najuspešnejših pevk in učiteljic petja Alenka Gotar je še novembra zatrjevala, da je srečno zaljubljena, en mesec pozneje pa je odjeknila novica, da je svojega partnerja, pevca Ansambla Zajc Anžeta Šuštarja prosila, naj se izseli.

Jure Zajc, Alenka Gotar, Anže Šuštar | Avtor: Mediaspeed.net Mediaspeed.net
Odgovornost za konec zveze je prevzel Šuštar, ki se svoji nekdanji ljubezni za napake, ki jih je storil, sedaj javno opravičuje.

"Za to opravičilo sem se odločil zato, ker mislim, da se ji je zgodila krivica in da si tega ni zaslužila. Moje neprimerne izjave v medijih glede najine veze so bile izzvane, in sicer od ljudi, pod katerih vpliv sem padel. Slednji so nama želeli škoditi tako na zasebnem kot tudi na poslovnem področju in naju spraviti narazen. Bil sem mlad in naiven. Žal mi je, da sem izgubil partnerko in najboljšo prijateljico. Ni vedno lahko z njo … S katero žensko pa je? (smeh) Ampak na koncu dneva je največji privilegij ta, da se lahko vrneš v dom, kjer vladata resnica in ljubezen,“ je za Žurnal24 povedal Šuštar in dodal, da je Alenka njegovo opravičilo sprejela.

Podlegel vplivu okolice

"Žal mi je, da je na svetu tako malo poštenih ljudi, ki se kesajo za svoje napake. In še hujše: veliko je ljudi, ki se sploh ne zavedajo, da so storili kaj narobe. Velikokrat se zgodi, da nas okolica zaslepi in zapelje na poti, na katere sami ne bi nikoli stopili. To se je zgodilo meni. Okolica je bila premočna. Zaradi mladosti, neizkušenosti in naivnosti sem ji podlegel. Kdo ali kaj je krivo za to, ne vem. Vem pa to, da "frajer" ni tisti, ki svojemu tekmecu odgovori z maščevanjem in s silo, ampak tisti, ki mu skuša odpustiti dejanja in se hkrati opravičiti za svoje napake, ki jih je nevede ali vede storil zaradi nesoglasij in nerešenih težav, ki jih ima ponavadi sam s sabo,“ je za nas še izjavil Šuštar.

Srce ima svojo pamet

Znano je, da so imeli Anžetovi starši zaradi starostne razlike o zvezi pomisleke. Anže tudi zato poudarja, da se moramo vsi naučiti, da ima vsak pravico do svojega življenja, v katerega se ne sme vtikati nihče.

"Velikokrat se zgodi, da nas ostali, ki menijo, da vedo, kaj je za nas dobro, vodijo v propad. Odrivamo stvari, ki nas osrečujejo, da bi ustregli drugim. Verjemite mi, ne splača se ... Zato so moja načela jasna: sledi srcu in svojim željam. V zadnjem obdobju, v katerem sem se naučil marsikaj, sem si spomnil tudi na rek 'srce ima pamet, ki je pamet ne pozna'.“

Komentarjev 1
  • c1305166 13:23 17.marec 2015.

    Madonca, a tale "Bar" spoh napiše kakšen primeren komentar?