Magazin > VIP
53 ogledov

Govori, ki so najbolj odmevali na viktorjih

viktorji Anže Petkovšek
Nekateri kratki, drugi dolgi, eni duhoviti, drugih celo ni bilo. Preberite, kateri zahvalni govori ob prejetju viktorjev so nasmejali in ganili do solz.

Boris Cavazza (viktor za življenjsko delo): "Poslušajte! Zdaj mi moral jaz nekaj povedati, ampak ne bom nič povedal. Ker vam kruli po želodcih, je najbolje, da greste vsi gor, ker so natakarji že živčni. Hvala lepa in dober tek."

Peter Poles po svojega viktorja za najboljšega voditelja zabavne TV-oddaje ni prišel. Podeljevalka Nina Osenar je povedala naslednje: "Petra očitno ni z nami, pa tudi koga drugega, da bi prejel njegovo nagrado. Bom jaz vzela to, kar mi že vedno pripada. Hvala lepa."

Slavko Bobovnik (voditelj informativne oddaje): "Hvala lepa tudi za kako leto prej. Malo prej sva se z Darjo dogovorila, da greva danes, kakorkoli se izteče ta zgodba, na oder oba. Zato, da se spomniva in da vas spomniva na tretjega, ki bi moral nocoj stati tu."

"Matjaža. Matjaža Tanka," je govor nadaljevala Darja Zgonc. "Eden od kolegov je Matjaža dobro opisal. Enako sproščeno se je pogovarjal tako s predsednikom države kot s prodajalcem ali denimo branjevko na tržnici. Ljudje so kljub obleki, kravati, make upu čutili, da je eden izmed njih, da jim pripoveduje, kot da bi bil pri njih doma v dnevni dobi. In to je bistvo. V ozadju pa je seveda veliko znanja, dela in predvsem spoštovanja poklica. Da je ljubezen in prekletstvo, je za novinarski poklic dejal Matjaž. Nekaj čarovnije je v tem, kar počnemo."

"Ko sem zadnjič poslušal Matjaža, je govoril prav o tem. Kjerkoli bo že ta kipec prihodnjih nekaj let, tole Matjaž je zate. Za tistih stokrat, ko si rekel dober večer in pri tem res dobro mislil," pa je zaključil Bobovnik.

Nika Manevski (obetavna medijska osebnost): "Jaz bi ful rada kaj povedala, sam men je ful slabo ratal. Se zahvaljujem pač na terapiji, zaradi tega sem bila tudi nominirana in najlepša hvala za vse. Na svidenje."

Kdo vse je prejel zlate kipce, si preberite na tej povezavi.
Kaj vse je navdušilo in zmotilo uporabnike Twitterja, pa tukaj.

Komentarjev 1
  • Polly ß 13:52 17.marec 2013.

    Najlepši komentar je bil od Bobovnika in Darje Zgonc. In to je tudi prav! Namesto, da bi se smejala, sem se nažalost razjokala ob teh lepih posvetilnih besedah za umrlega sodelavca. Ta žalost me je še kar nekaj časa obdajala ...prikaži več in se nisem mogla vklopiti v smešne stvari. Na splošno je bilo lepo in Viktorji so po mojem šli v prave roke!