Magazin > VIP
4762 ogledov

Govorice o Poptevejevem kmetu: "V vasi je obdelal že več žensk, tudi poročene"

janez rebernik POP TV
Je ta kandidat šova Ljubezen po domače res takšen ženskar?

Na travniku pri kmetu Janezu Reberniku so se Ruža, Lilija in Alenka pogovarjali o Janezovi preteklosti. "Veste, kaj sem slišala? Da je Janez tukaj v vasi že več žensk obdelal. Tudi poročene. A verjamete temu, da je veliki ženskar in velik kur***? Pa sploh ni videti,“ je začela Alenka.

Ruža in Lilija sta Alenko skeptično gledali. Ruža celo meni, da njena konkurentka namenoma širi laži, da bi imeli o Janezu slabo mnenje in se prostovoljno umaknili iz šova. "Samski je in lahko dela, kar hoče. Se bo že pomiril, ko se poroči,“ meni Ruža.

A  Alenka, ki je od prijateljice Darje izvedela, da je Janez njej v uho  šepetal podobne stvari, kot jih je od njega slišala sama, vztraja pri svojih besedah. "Vse upajo, da bo Janez le njihov, a se verjetno to ne bo zgodilo, kajti Janez ima oči povsod. In roke. In usta.“

janez rebernik | Avtor: POP TV POP TV

Alenka je z govoricami soočila Janeza in ga vprašala, koliko deklet je imel in ali bi res spremenil vero, da bi lahko živel s štirimi ženami. "Jih je bilo kar nekaj. Vere ne bi spremenil, štiri ženske bi pa imel,“ je bil iskren, na Alenkine besede, da je slišala, da se niti poročenih žensk ne brani, pa je odgovoril: "Od kod pa tebi to sedaj? Ojoj, kaj se mene takšen sloves drži?“

Poptevejev kandidat je pozneje razložil: "Z nekaterimi stvarmi se strinjam, z nekaterimi pa ne. Rad pogledam za vsako punco kot normalen človek.“ Janez je tudi prepričan, da se je med dekleti pojavilo ljubosumje. "Kot fant, ki ima štiri punce, moram vsako malo preizkusiti - kako se katera obnaša, kako je to, kako je ono. Ko je rekla, da sem ženskar, me to ni motilo. Povzdignilo me je. Saj sem samski, zakaj si ne bi teh stvari privoščil,“ je še dodal.

Komentarjev 1
  • sam1 10:06 23.november 2020.

    Glede na situacijo je bolj nakladač kot jeba.....