Magazin > VIP
75 ogledov

Govorice o Timu ne držijo

Finale X Factor Žurnal24 main
V zadnjih dneh so se pojavile govorice, da skupino In&Out zapušča njen najprepoznavnejši član, Tim Kores.

"Ni res, da zapuščam skupino. Ne vem, na čigavem zeljniku je to zraslo," nam je govorice zanikal Tim in dodal, da predvideva, zakaj se je začelo govoriti o odhodu. "Mogoče je komu to prišlo na misel, ker sam, brez ostalih članov, ravno zdaj snemam novo pesem s Trkajem. Kot skupina pa smo definitivno še vedno skupaj."

Nekdanji izbranec Maje Keuc nam je ob tem še pojasnil, da se s fanti odlično razume, pa čeprav so se spoznali šele spomladi, ko so se kot posamezniki prijavili na šov X Factor. "Super se razumemo, imamo se radi (smeh). Nekako med nami velja dogovor, da se ne smemo kregati, to je naš moto."

Trudijo se biti samski

Fantje, ki bodo prihodnji teden izdali svoj prvi videospot za priredbo Kreslinove pesmi Od višine se zvrti, imajo veliko opravka tudi z oboževalkami. Tim pravi, da jih precej obletavajo, a da s tem nimajo težav. "Je zelo fajn (smeh). Zaenkrat smo še vsi samski, vsak ima kakšno simpatijo, ampak se trudimo biti samski (smeh)," nam je zaupal za konec in dodal, da se vsi trenutno osredotočajo le na glasbo.

Komentarjev 1