Magazin > VIP
28553 ogledov

Grammyji: Mama Luke Dončića prava paša za oči

luka dončić mirjam poterbin Instagram
Lepša od marsikatere zvezdnice.

O lepoti mame našega košarkarskega asa, Luke Dončića, se govori že dalj časa. Mirjam pa nismo opazili le tukaj v Sloveniji, ampak je s svojim brezhibnim videzom veliko prahu dvignila tudi v tujini. Ko se je z Luko pojavila v javnosti ali pa so jo kamere ujele na tribuni, se je na družbenih omrežjih vedno usulo veliko občudujočih komentarjev. 

Temnolasa lepotica se je pred nekaj dnevi udeležila tudi podelitve grammyjev, kamor je prišla v čudoviti obleki iz novoletne kolekcije slovenske modne oblikovalke Jerneje P. Zhembrovskyy.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Lie by JPZ (@thelie_by_jpz) on

Ste že videli, kaj vse se dogaja na novem kanalu Joonglaa? Imajo ideje, zaradi katerih se slavni mnogokrat primejo za glavo ...

Komentarjev 11
  • user 21:16 30.januar 2020.

    Prosim če lahko preživimo en dan brez mame. Prosim.

  • anton55 20:09 30.januar 2020.

    Ženska se počasi stara in ji počasi teče voda v grlo.Ima vse atribute da dobi dobrega žrebca z debelo denarnico in ji ne bo treba razmišljat o minimalcu.

  • Solton 15:40 30.januar 2020.

    ta dončička je itak mal prtegnena ke u glavo, da na stara leta išče pozornost in slavo na račun sina, ki ga spremlja praktično povsod....pa kaj misl da je holivudska diva al kaj?? ...bedno, predvsem pa smešno izpade s tem ...prikaži več svojim obnašanjem in pretiranim afnanjem...