Magazin > VIP
38410 ogledov

Danijela (Kmetija) o Aneti: Ti imaš zunaj te moške, ki te lahko sponzorirajo

aneta andollini Saša Despot
Kot kaže, so štirje mušketirji ostali brez enega člana ...

Aljaž, Aneta, Karin in Tom naj bi se že prvi dan zmenili, da si bodo pomagali do finala. Aneta in Aljaž pa imata sedaj občutek, da se Karin od skupine umika. Karin na vse gleda kot na konkurenco, ki jo mora premagati, kar je tudi priznala. Aneta sicer meni, da je njena sotekmovalka nanjo ljubosumna, ker sta se z Aljažem zbližala.

Karin je v pogovoru z Danijelo povedala, da obstaja dogovor, da bo postala druga dvobojevalka. V ta dogovor je bila sicer tudi ona vključena. Danijela pa je pred Karin očrnila Aneto, ki je menda že večkrat pokazala, da si želi Karin poslati domov. Po Karininem mnenju Aneta moške suče okoli prsta. Pri tem jo je najbolj razočaral Aljaž, ki sedaj menda Aneti slepo verjame, kar je skrhalo njun odnos. Aljaž naj bi Danijeli povedal, da odločitev o drugem dvobojevalcu ni Anetino maslo, ampak naj bi bila to Karinina ideja. Na to je Karin odgovorila le z: "Aaaaaa."

Aneta pa ni le Karin trn v peti. "Umazano. Ona se želi na neki način zavarovati. Poden. Ti imaš zunaj te moške, ki te lahko sponzorirajo. Eni pa smo v šovu z določenim razlogom in vemo, za kaj bi ta denar porabili. Ona bi nagrado verjetno porabila za kakšne joške ali rit," se je Danijela spravila nad Aneto. 

Razburjal pa se je tudi Aljaž, ko je videl komentarje gledalcev Kmetije. Kako se je jezil, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.