Magazin > VIP
104 ogledov

Grda govorica: Kako prizadeta je monaška kneginja?

princesa Charlene princ Albert FameFlynet
Monački princ Albert je bil nad mehiško voditeljico Montserrat Oliver popolnoma očaran.

Kot piše španski portal Periodista Digital, voditeljica Montserrat Oliver velja za eno najlepših v Mehiki. Plavolasa voditeljica ima celo vrsto oboževalcev, ki jo nenehno spremljajo in na družbenih omrežjih o njej tudi pišejo. No, med četico oboževalcev pa naj bi spadal tudi monaški princ Albert.

Kot je za španski medij povedala mehiška voditeljica Yolanda Andrare, Montserratina kolegica, je bil ta nad njo popolnoma prevzet: "Tisti večer smo šli v mesto jaz, Montserrat in še en prijatelj. Tistega večera se je zelo napil in je pritiskal na Montserrat, želel je biti z njo. Videlo se mu je, da je zelo pohoten. Šla sem na recepcijo, da bi jih opozorila na prijatelja, ki je pijan in jih prosila, če lahko kaj naredijo. No, niso želeli ukrepati, saj je bil najin prijatelj princ Albert."

Yolandino pripoved je prekinila Montserrat, ki je vse skupaj potrdila in dodala: "Rekel je, da bi midva imela lepe otroke. Takrat me je osvajal celo noč. No, kasneje sva se ponovno srečala na nekem potovanju v Švici. Tja nisva šla skupaj, a se spomnim, da sem se zelo smejala, ko sem ga videla, saj sem se spomnila na situacijo tistega večera. Yolanda je kar malo travmatizirana, saj se je takrat, ko se je napil, kar na enkrat obrnil k njej in ji rignil v obraz," je povedala Montserrat.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.