Magazin > VIP
2 ogledov

Grda račka bi povečala družino

Da je za naraščaj že skrajni čas, jo je spomnila producentka Salma Hayek. Žurnal24 main
Ana Ortiz, junakinja serije Grda račka, bi rada imela vsaj tri otroke. Pri tem ne izključuje posvojitve.

Po enem letu uspešnega zakona si je junakinja serije Grda račka Ana Ortiz zaželela naraščaja z možem, glasbenikom Noahom Lebenzonom. Igralka je povedala, da se z možem že intenzivno pogovarjata o otrocih. Družno upata, da se jima bo velika želja slej ko prej uresničila.
37-letna igralka se je s svojim leto starejšim partnerjem poročila lanskega junija v Portoriku. Pravi, da si želi veliko družino, saj je sama večino otroštva preživela kot edinka, njena brat in sestra sta namreč mnogo mlajša.

Zdaj je ona na vrsti
Tako naj bi Ortizova želela nič manj kot tri otroke. Ne moti je niti, da vsem ne bi bila biološka mati, zato intenzivno razmišlja tudi o posvojitvi.
Igralka naj bi tako kaj kmalu sledila stopinjam producentke serije Salme Hayek, ki je svojo hčer Valentino Palomo povila lanskega septembra. Še več, iskro pogovora o otrocih naj bi zanetila ravno Hayekova, ki je sodelavki že med nosečnostjo žugala, da je zdaj ona naslednja, ki bo zibala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.