Magazin > VIP
3687 ogledov

Grde informacije o novem partnerju Katie Holmes

katie holmes, emilio vitolo
1/5
Profimedia
Je Katie Holmes to vedela?

Svet se je ta teden razveselil novice, da je Katie Holmes po koncu zveze z Jamiejem Foxxom spet zaljubljena. V javnost so v ponedeljek prišle fotografije, na katerih 41-letnica ljubkuje kuharskega mojstra Emilia Vitola.

Sedaj se je razvedelo, da Emilio v času, ko je začel razmerje z igralko, ni bil samski … Na dan, ko so se v medijih pojavili posnetki s Katie, je zapustil svojo zaročenko, modno oblikovalko Rachel Emmons, s katero sta živela pod isto streho. 24-letnici, ki v zvestobo svojega zaročenca menda nikoli ni posumila, je poslal sporočilo, v katerem ji je razložil, da je zveze konec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My number one. Future husband and love of my life @emiliovitolo

A post shared by Rachel Emmons (@rachel_emmons) on


"Do tistega trenutka Rachel ni vedela, kaj se dogaja. Je prevarant in to ni zgodba s srečnim koncem,“ je povedal Rachelin prijatelj. "Imela sta zelo konkretne poročne načrte. Sedaj pa se mora soočiti z grdimi članki in iskanjem novega doma," je še dodal.

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.