Magazin > VIP
3166 ogledov

Grdo! Zvezda Planet TV žrtev ljubezenske prevare

poroka na prvi pogled, Andrej Štelcer Planet TV
V drugo ni imel sreče ...

Andrej Štelcer bo v Planetovem ljubezenskem eksperimentu iskal ljubezen. Nova zvezda šova Poroka na prvi pogled je imel doslej na tem področju namreč kar nekaj smole. Njegova zadnja zveza je trajala šest let in pol, razšla pa sta se zaradi njenega odraslega sina. To žensko je spoznal na spletu, zato je 47-letnik tudi v drugo na ta način poskušal najti družico, a se je opekel. "Zadnjo partnerko, s katero sem bil šest let in pol, sem spoznal prek družbenih omrežij. Po tej zvezi sem po isti poti spet poskusil najti sorodno dušo, a v drugo nisem imel najboljše izkušnje. Za žensko, s katero sem si dopisoval, se je namreč izkazalo, da je dejansko temnopolt moški," je dejal za Planet TV.

Mariborčan si želi ženske, ki ima postavo Jennifer Lopez. "Ženske z močnejšo postavo mi niso všeč, tudi ne pretirano naličene. Ali da je pretirana alkoholičarka ali narkomanka," je še dodal.

Andrej dela v podjetju, v katerem se ukvarjajo s predelavo kovin. Bil je tudi vodja gradbenega podjetja in takrat je veliko potoval. Rad vozi štirikolesnik, kuha in pleše. Njegova najdaljša zveza je trajala sedem let, a nikoli ni bil poročen in nima otrok. Po naravi je iskren in neposreden. Ženski lahko ponudi vso svojo ljubezen, pozornost in spoštovanje.

Komentarjev 1
  • Pierre 11:24 27.februar 2024.

    Naj si najde babo kot pravi dec, ne na internetu, ampak naj zahaja v družbo, če je seveda sposoben tega, sicer pa mi deluje kot ''pacient''