Magazin > VIP
34 ogledov

Gre Jasna h konkurenci?

Jasna Kuljaj Milan Simčič
Na Planet TV prihaja nov resničnostni šov, za voditeljico naj bi snubili Jasno Kuljaj.

Po novem letu na Planet TV prihaja nov resničnostni šov Zmenek na slepo, v katerem se zmenki odvijajo v popolni temi, gledalci pa celotno dogajanje spremljajo prek posebnih infrardečih kamer.  

Tako kot je žgečkljiva tematika šova, je zanimivo tudi to, da naj bi za mesto voditeljice snubili Jasno Kuljaj, ki pa pravi, da o tej ponudbi ne ve ničesar. "Dvomim, saj se moja zadeva z RTV še ni razpletla, in to ni ravno vabljivo za televizijske producente v tej državi. O tem ne vem ničesar, trenutno so vse moje misli usmerjenje na današnjo obravnavo glede moje zaposlitve. Razplet te obravnave pa bo vplival na mojo željo po sodelovanju z drugimi televizijami. Najbolj mučno je to vmesno obdobje, saj ne morem zagnati novih projektov. Pomembno mi je le, da se stvari čim prej razpletejo, saj morebitni producenti sedaj niti ne vedo, ali sem na voljo ali nisem," je povedala Kuljajeva, ki razplet obravnave pričakuje pred novim letom, kar bi bilo zelo ugodno za šov Zmenek na slepo, ki se začenja ravno po novem letu.

Jasna sicer nikoli ni skrivala, da ni ljubiteljica resničnostnih šovov, a pravi, da se je glede tega že omehčala: "Načeloma za resničnostne šove nikoli nisem našla lepih besed, vendar svet se spreminja, televizijska ponudba tudi, zato ne bi bilo v koraku s časom, če bi ostala le pri tem konservativnem stališču. Bodimo realni, imamo boljše in slabše resničnostne šove, in tudi tukaj ne moremo vsega metati v isti koš, tako da bi o tovrstni ponudbi seveda razmislila."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.