Magazin > VIP
7 ogledov

Grega in Ana sta sveže zaljubljena

Lepa igralka je omrežila karizmatičnega rokerja. Žurnal24 main
Ana Dolinar je za naš portal potrdila govorice o zvezi z rokerjem Gregorjem Skočirjem. Očitno je res, da lepa dekleta ljubijo poredne fante.

Ker se slovenskim estradnikom velikokrat pripisujejo številne zveze, ki se na koncu izkažejo za neresnične, smo se novico o novi ljubezni odločili preveriti na lastno pest. Poklicali smo Ano Dolinar in jo zmotili ravno, ko se je pripravljala na predstavo. A kljub temu nam je namenila par minutk in besed o tem, da je vse napisano res ter da sta z Gregorjem skupaj že dobra dva meseca. Mlada igralka je zvenela zelo srečno in zaljubljeno, prepričani smo, da je takšne volje tudi Grega, ki pa nam ga žal ni uspelo priklicati.

Mlada igralka in karizmatični frontman Big Foot Mame sta se spoznala konec februarja na rojstnodnevni zabavi koreografa Mihe Krušiča in njegovega dekleta, igralke in plesalke Ajde Smrekar, ki je tudi Anina prijateljica, saj sta skupaj nastopili v muzikalu Kabaret. Vse odtlej naj bi bil parček neločljiv.

Sveža zaljubljenost pa ni le posledica pomladi. Njuna zveza naj bi postajala že zelo resna, govori se, da se bosta javnosti prvič pokazala 14. maja v Križankah, kjer Big Foot Mama pripravlja mega koncert.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.